IZVĒLIES PAREIZU KAKAO DOZU

personīgi no pieredzes, iesaku sākt ar nelielu devu 15/20g uz glāzi, jo atkarībā no mūsu svara, uztura tipa un jutīguma iedarbība var būt dažāda. 28g kakao uz vienu cilvēku ir pietiekami lai izjustu savienošanās iedarbību un paceltu dziļu emocionālu atbrīvošanos. personīgi zinu vairākus pieredzējušus kakao lietotājus, kuri ir diezgan jutīgi gan pret enerģijām, gan psihoaktīvām vielām, tāpēc uz porciju izlieto tikai aptuveni 15g. Daudzi cilvēki ir piedzīvojuši emocionālu atbrīvošanos vai tūlītēju enerģētisko savienību ar kakao garu, ēdot vienu pupiņu vai no pirmā malka. lai savienotos ar kakao garu jums patiesībā pat nav kakao jādzer, jūs varat būt šajā enerģijā un laukā un sajust šo bezgalīgo mīlestības sajūtu. tamdēļ doza var būt katram ļoti individuāla, un iesaku to palielināt pakāpeniski.

Apmēram 35g vai vairāk kakao ir pietiekami, lai palīdzētu jebkuram jau sasniegt dziļākus apziņas līmeņus. kļūst vieglāk saprotamas savas domas un emocijas, mēs vairāk izjūtam sevi un spējam dziļāk savienoties ar savu emocionālo centru.

45+g jau ir ceremoniāla doza kas kalpo kā grupu un cilvēku savienotājs un katalizators dvēseliskām aktivitātēm. Lasot, garīgās grāmatas tās tiek izprastas jau daudz dziļāk, ļoti tehniskas lietas ir vieglāk uztveramas, un pēc tam ir vieglāk atcerēties apgūto, sarunas paliek dziļākas un autentiskākas starp cilvēkiem, ir vieglāk atvērties un būt patiesam, cilvēks sāk runāt no sirds nevis prāta stāvokļa.

Previous
Previous

KĀ PAGATAVOT CEREMONIĀLO KAKAO

Next
Next

KAKAO RECEPTES ČAKRU AKTIVIZĀCIJAI