Vai Elpas sesija ir domāta tev?

ja tu vēlies, lai kāds atrisina tavas problēmas tavā vietā un pasaka tev priekšā, kas par lietu, tad iespējams, šī prakse nebūs priekš tevis, jo elpa nozīmē darbu ar sevi.

elpa sevī ietver to, ka tu strādā ar sevi pats. tu pats apzinies savas traumas, pieredzes un citus savus aspektus pie kuriem strādāt. elpa sevī ietver darbu. lai piedzīvotu maksimāli transformējošu pieredzi tur ir jāieliek darbs, jo ķermenis gribēs atslēgties, pārstāt intensīvi elpot, prāts slēgsies klāt, bet tev ir jāgrib pietiekoši daudz, lai tam spētu tikt pāri. ne vienmēr tas ir viegli un patīkami.

es varu palīdzēt tikai un vienīgi kādam, kam ir vēlme mainīties

  • Kam ir domātas atjaunojošās elpas jeb restorative breath?

šis elpas veids ir piemērots ikvienam un palīdz pret hroniskām sāpēm, sevis apzināšanai, trauksmei, neiroloģiskajiem traucējumiem, bezmiegam, augstam kortizola līmenim, vielmaiņas traucējumiem, jo tas stimulē parasimpātikso nervu sistēmu kas atbild par ķermeņa atjaunošanos.

  • kam ir domātas aktivizācijas elpas jeb activation breath?

šīs prakses laikā tu vari just dažādas sensācijas, sākot ar galvas reiboņu, tirpiņām ķermenī, krampjiem, līdz pat ķermeņa nekontrolētām kustībām un spazmām. šīs prakses laikā tiek iekustināta visa mūsu ķermeņa enerģija, kas nozīmē arī seksuālā enerģija, līdz ar to cilvēks var izjust arī orgasmiskas sajūtas.

šī prakse nav ieteicama tiem kam ir epilepsija, sirds un asinsvadu saslimšanas, bijusi sirdstrieka, augsts asinsspiediens, glaukoma, ostioporoze vai nesenas fiziskas traumas un saslimšanas, kas ietver muti, zobus un elpceļus, plaušas, ribas un reproduktīvos orgānus. Arī ja tu esi bērniņa gaidībās, šī prakse tev nav rekomendēta, jo tās laikā rodas reiboņi un var samazināties skābekļa daudzums tavā organismā, kas nebūtu vēlams mazulim. Procesa laikā var rasties izmaiņas nervu sistēmā, hormonu ražošana, notikt dažādi detoksa procesi un arī pacelties smagas emocija uz mirkli radot organismā stresu, kas tiek nodots mazulim.

nekādā gadījumā neierodies uz praksi alkahola vai kādu citu apreibinošu vielu reibumā!

Ja tu lieto spēcīgus medikamentus vai tev ir kādas smagas mentālās saslimšanas, vispirms konsultējies ar savu ārstējošo ārstu, vai šāda prakse tev būs piemērota. kā arī ja tu neesi pārliecināts vai šīs prakses tev ir piemērotas, arī griezies pie sava ģimenes ārsta.

jautājumi ko uzdot ārstam

-vai dziļas elpas prakses, kas var pacelt dziļi nogulsnējušās traumas un atmiņas ir tev piemērotas

-vai tu drīksti piedzīvot intensīvu fizisku kustību, kas iespējams var mainīt tavu ph līmeni asinīs

dziļās elpošanas transformējošās prakses laikā mēs praktizējam abas elpas tehnikas - gan atjaunojošo, gan aktivizējošo elpu. sesijas laikā tiek atskaņota iepriekš intuitīvi sagatavota mūzikas playliste, radītas dažādas skaņas ar balsi, veikti dažādi pieskārieni ķermenim izmantojot dažādas tappinga metodes kā arī izteiktas dažādas norādes un virzība ar balsi. par visu šo vēl sīkāk mēs izrunājam uz vietas un vienojamies par savām robežām, lai sesija notiktu pēc iespējas drošākā un atbalstošākā vidē.


ja nu tev šobrīd nav iespēja tikt uz dziļās elpas sesiju, tu vari pievienoties manā facebook online elpas grupā, kur tiek 2x nedēļā pievienotas īsās ikdienas elpas prakses gan aktivizācijai, gan atjaunošanai. vairāk info, linkā zemāk.

Previous
Previous

Kāda starpība starp top down un bottom up!

Next
Next

VIENKĀRŠAS CEREMONIĀLĀ KAKAO RECEPTES IKDIENAI